MER ÄN BARA HEMSIDA

Hemsida

Oavsett om det rör sig om en webbdesign, webbplatform, intranät eller en hemsida kan vi hjälpa dig. Alla våra projekt utgår från ditt företags behov där vi utvecklar er affärsprocess med digitala verktyg.

Hemsidorna vi utvecklar är moderna, unika och skapta för att fånga besökarens uppmärksamhet. Hemsidorna är responsiva och fungerar i alla enheter och webbläsare.

Grafisk profil

Ge ert företag ett ansikte! Vi hjälper er med ny logotyp, banner och design till vykort.

Vi ger ert företag en helt unik grafisk profil som gör att ert företag sticker ut bland konkurrenterna.

Anledningen till fastställande av grafiska profiler är i huvudsak att ge ett likriktat användande av de bilder och texter som representerar företaget/organisationen och fungerar som dess "ansikte utåt"

Nyhetsbrev

Nå ut till era kunder! Digitala nyhetsbrev är ett enkelt sätt att informera kunder om nyheter och erbjudanden.

Vi använder oss av mailchimp för att skapa snygga, informativa mejlutskick. Du får även statistik på t.ex hur många som har öppnat mejlet, hur många som har klickat på eventuella länkar bland annat. På så sätt kan du utvärdera vilken marknadsföring som funkar för er verksamhet.

Webbhotell & drift

När vi har utvecklat och färdigställt er hemsida så tar vi i de flesta fall över driften och lanserar med hjälp av våra samarbetspartnerts.

Vi samarbetar med svenska webbhotell och då får ni tillgång till deras deras driftsupport som har öppet 24/7 alla dagar på året.

GDPR

Anpassa er hemsida för GDPR.

Vi skriver en integritetspolicy, hur hemsidan lagrar personuppgifter och ser till att denna informationen finns lättillgänglig för besökaren - allt i linje med dataskyddsförordningen.

E-handel

Vi har god erfarenhet av e-handel som är byggd med Wordpress och Woocommerce. Woocomerce är världens mest populära e-handelssystem där du som användare enkelt hanterar produkter, betalning, ordrar, bilder kategorier och statistik.

Verktyget är oändligt stort och kan användas användarvänligt till alla typer av e-butiker.

Vill ni ha en kostnadsfri offert?